Συναθροίσεις

Κυριακάτικη Λατρεία

Ώρα 9 π.μ. στο κτήριο της εκκλησίας στην οδό Γλάδστωνος 20 στη  Λευκωσία (πίσω από την Ελληνική Πρεσβεία).

Τακτική ώρα Προσευχής

Πολλές φορές σαν άνθρωποι θεωρούμε την προσευχή σαν ένα αποκούμπι σε δύσκολους καιρούς.  Στην Ε.Ε.Ε. Λευκωσίας θεωρούμε την προσευχή ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής σαν τον απόλυτο τρόπο επικοινωνίας με τον άπειρο Θεό.  Εκεί δεν βρίσκουμε μόνο δύναμη και ελπίδα αλλά είναι επίσης ένας χώρος έκφρασης ευχαριστίας αλλά και λατρείας του Θεού.  Μια πρακτική επικοινωνίας όπου η ανθρώπινη καρδιά ανοίγει και εκφράζεται ελεύθερα μπροστά στο δημιουργό της.
Ώρα 7.30 μ.μ. κάθε Πέμπτη στο κτήριο της εκκλησίας.

Κατ' οίκον Ομάδες

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο εκκλησιασμός μόνο μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετός για την πνευματική μας ωρίμανση;  Αυτό που
συμβαίνει συνήθως στις πιο πολλές εκκλησίες κατά τις Κυριακάτικες λατρείες είναι ότι το εκκλησίασμα είναι απλά θεατής. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή, δεν έχουν λόγο ή εμπλοκή.  Απλά παρακολουθούν.  Χάνεται έτσι η ευκαιρία οι πιστοί να εκφράσουν ερωτήσεις, απόψεις και να μοιραστούν μαζί με άλλους τις εμπειρίες τους.

Στην Ε.Ε. Λευκωσίας οργανώσαμε διάφορες τακτικές συναντήσεις, πέραν της Κυριακάτικης λατρείας, ώστε όσοι θέλουν να έχουν επαφή με άλλους πιστούς για να μοιράζονται τις εμπειρίες τους αλλά και να μαθαίνουν από τις εμπειρίες των άλλων και τα Βιβλικά μαθήματα, να μπορούν.  Απώτερος σκοπός των ομάδων αυτών είναι η πνευματική ωρίμανση των μελών των ομάδων αλλά και η χρησιμοποίηση των χαρισμάτων που έχει ο κάθε πιστός με σκοπό την υπηρεσία των ανθρώπων γύρω του στην κοινωνία που ζει και εργάζεται.

Συναντήσεις

Μέρα Ώρα Ομάδα
Δευτέρα 19.45 Ομάδα Φοιτητών
Δευτέρα 20.00 Ομάδα Ανδρών
Τρίτη 19.30 Ομάδα Γυναικών Α’
Τετάρτη 19.45 Ομάδα Γυναικών Β
Τετάρτη 19.45 ’Ομάδα Γυναικών Γ
Τετάρτη 19.30 Μικτή Ομάδα Α΄
Τετάρτη 19.00 Μικτή Ομάδα Β΄
Κάθε άλλη Παρασκευή 19.30 Ομάδα Εφήβων